Dünya'yı Köleleştirmek İçin 10 Aşamalı Plan

Bir dünyayı ele geçirmek, temelde basit bir şeydir. Oraya uçarsın, herkesi yersin; ya da herkesi şiddetle köle yapar, kendin için çalıştırırsın. Herkesi şiddetle köle yapmanın bazı kötü tarafları olabiliyor. Yarı akıllı yaratıkların çoğu tembel ve şiddet altında bile düzgün çalışmazlar.

Ayrıca durmadan başkaldırmalarla uğraşmak zorunda kalır ve bütün nefretin hedefi olursun. Bir de yaşam biçimlerinin çoğu azgeliaşmiş olduğu için kendilerini yormaya değer bir şey üretmezler; hele ki, kaynakları daha da verimli kullanmak gereken bu günlerde…

Geleceği düşün; bir dünyaya, geliştirilebilir değer olarak bak! Bir dünyayı geliştir, kurduğun ekonomik sistem yaşayanları en kısa zamanda paraya bağımlı yapsın. Hep daha fazla paraya ihtiyaçları olduklarını sağladıktan sonra, bir şeye yaramayan yaşam biçimlerinden üretimi ve gelişimi sonsuza kadar büyütebilen, çalışkan bir yaratık olurlar.

Kendi avantajlarıyla o kadar meşgul olurlar ki, aslında her şeyin zenin avantajın için olduğunu anlamazlar bile. Para üretimini kontrol altına aldıysan dünyalarını ve kendilerini gönüllü olarak senin ayaklarına sererler.

Aşama 1: Hazırlanmak.

“ÖNCE” Güven verici görünüş ve ikna edici davranış çok önemli. Kravatını kullan.

AŞAMA 2: Para, konseptimizin temel taşı.

Bu yaratıkların, kendileri bir üretim ve uzmanlığa yönelirler. Bu onları ürünlerini ve hizmetlerini aralarında, değişmeye mecbur eder. Onları bu sistemin sorunlarından parayı tanıtmakla kurtarırsın!.

Onlara paranın avantajlarını anlat. Para, geniş kullanılabilen değer ölçüsü. Kolay taşınabilir, bozulmaz; böylece değerin saklanmasını sağlar. Ani ihtiyaçtan bağımsız yapar, ani değişmenin yerine gelir. Bu yeni sistem, pazarlığı kolaylaştırır ve hızlandırır; Ve böylece çabukça kabul edilir.

AŞAMA 3: Banka, merkezi kontrol enstrümanı.

Şimdi her şey için para gerek; bu da başka sorunlar yaratıyor. Çok parası olan, “kaybederim” diye korkar; az parası olan, çok olmasını ister. Para kazanmak için genelde önemli bir yatırım gerek; para ve bu para borç alınabilir. Buna kredi denir. Daha bilmiyorsunuz ama bankaya ihtiyacınız var. Parayı, emniyetli bir yerde saklayan ve ihtiyacı olana borç veren birisine ihtiyacınız var. Daha basit olmuyor. Bu parayı sadece birinden öbürüne vermen gerek.

AŞAMA 4: Faiz, baskıyı yükselt.

Faiz, basit bir sistem. Para borç veren, daha fazlasını geri alır. Borç verme bedeli olarak belirli bir yüzde faiz al. Bunu anlayışla karşılarlar. Diğerlerine kendi avantajları olduğuna inanmaları için, aldığın faizden ufak bir pay ver ve böylece bir şey yapmadan, bir şey yatırmadan para kazanırsın; Ve en önemlisi de, riske girmeden. Faizin en güzel yanı bu tembel yaratıkları daha çok çalışmaya mecbur etmesi; çünkü faiz ödemek zorunda olanın daha fazla paraya ihtiyacı var. Daha fazla paraya ihtiyacı oylanın da daha çok çalışması lazım.

Faiz, en önemli silahın; daha fazla üretmeye, daha fazla geliştirmeye mecbur eder. Başkalarını kendi aralarında rekabete zorlar ve tek sana kazandırır. Para ihtiyacı devamlı büyür ve bankaya bağımlılık gittikçe artar.

AŞAMA 5: Faizin faizi, faizi faizle…

Faiz onları bağladı, faizin faizi onların belini büküyor. Neden? Faizi verilecek para, faizi verilmezse her sene verilecek faizle artar. Bu demektir ki, her sene faiz geliri de artar ve her faizli para, sürekli gittikçe daha hızlı artar.


AŞAMA 6: Kağıt para, gerçek değerden uzaklaş.

Bankada saklanılan altınlar için, kağıttan bir ispat verilir: Kağıt para, altına karşılık olarak. Bir kağıt parçasının maddi değeri olmadığından, buna olan güven çok önemli. Onları kağıt paranın avantajlarına ikna et. Şimdiden itibarın ödemeler, sadece senin elinde olan altınlarla hak ispat eden kağıtlarla yapılır.

AŞAMA 7: Elektronik para

Paranın son şekli, elektronik paradır. Bankaya para yatırıldığı zaman ya da kredi verildiği zaman verilen para bir banka numarasında izlenir. Bu hesap, nakit kağıt para hakkını temsil eder. Bu sistemde, ödemeler hakkın temsilinin bir hesap numarasından diğerine aktarmakla olur. Örneğin, bir yatırma notu ile ya da kredi kartı ödemesiyle. Bu elektronik ödeme sistemi zaman ve yer faktörlerine bağlı olmadığından çok hızlı kabul edilir ve böylece kısa zamanda artık gerçek para el değiştirmez; yani para, artık elektronik, tamamen maddeden bağımsız ve şimdi sadece bir bilgi.

AŞAMA 8: Para yaratmak, para var oluyor.

Elektronik paranın; yani kağıt para, hak ispatının kullanışlı ve hızlı olması nedeniyle, nakit kağıt para pek kullanılmaz. Zaten kağıt para gelip alınmıyorsa bu, kağıt paraya olan hak ispatını birkaç defa verebilirsin. Yine de birinin gelip nakit para istemesi ihtimaline karşın %2 veya %10 rezerv tutman yeter. %10 rezerv nakit para tutarsan, bu demektir ki, sana gelen her nakit kağıt paranın, 10 katını elektronik para yapabilirsin.

AŞAMA 9: Modern Banka Sistemi

Birisi bankaya nakit para yatırdığı için, banka hesabına belirli miktar para yazılıyor. Bu nakit para, verilecek borçların temeli olarak kabul ediliyor. Ufak bir kesim nakit parayı rezervde bulunması için tutup, hak ispatını birkaç defa verebilirsin. Borç vermekle burada para yaratılıyor. Bu paradan banka, faiz alıyor. Bu faizden dolayı daha fazla paraya ihtiyaç doğuyor, bu para borçtan üretiliyor ve bu paraya da faiz ödenmesi gerekiyor. Sistem kendisini bağımsız olarak büyütüyor. Karın gücü gittikçe daha hızlı büyüyor. Senin olmayan parayı alıyorsun; var olmayan para yaratıyorsun ve bundan faiz alıyorsun.

AŞAMA 10: Enflasyon ve deflasyon. Stabil fiyatlar.

Enflasyon: Para miktarı mal ve hizmetlere oranla artarsa; para, değerini kaybeder. Bu, fiyatların yükselmesine neden olur. Para çok değer kaybederse, paraya olan genel güven azalır ve daha fazla değer kaybeder. Sonucu, mala sığınmak olur. Para sistemi yıkılıyor.

Deflasyon: Para miktarı, mal ve hizmetlere oranla azalırsa paranın değeri artar ve fiyatlar düşer. Malların fiyatı düştüğü için kimse gereğinden fazla para harcamaz. Harcamaları için fiyatların daha da düşürülmesi gerekir. Gittikçe değer kazandığı için sonucu paraya sığınmak olur. Mala olan talep gittikçe azalır ve bu nedenle üretim de azalır. Ekonomi yıkılıyor… Aşamaları uyguladıysan, hedefine ulaşmış olursun.

Para dünyayı yönetiyor, sen parayı yönetiyorsun. Bütün dünya sana ait ve kimse farkına varmadı. Dünya kendini geliştirdi. Şimdi değerli mallar var ve devamlı yenileri üretiliyor. Her gün yeni paraya ihtiyaç artıyor ve sen, her kuruştan kazanıyorsun. Zenginler mutlu ve fakirlerin çalışmaktan, sistemi sorgulamaya zamanları yok. Her gün sistem baskısını arttırıyor ve gittikçe daha derin bağımlılık yapıyor. Sen parayı yönetiyorsun ve para, dünyayı yönetiyor.

Prof. Dr. Mete Gündoğan

Delete this element to display blogger navbar

 
© 2010 Sansürsüz Gerçekler | Powered by Blogger | İletişim | Gizlilik Sözleşmesi | Kurallar | Rss | Online Sohbet